Försenad julklapp!

Outside the box

Efter krångel med leveranser så fick vi in ett gäng posters strax efter julafton.

Det är ju onekligen trist när saker blir försenade och då framför allt när det vankas julafton. Men det är inte så mycket att göra utan bara gilla läget. Nu finns de i alla fall i lager vilket vi är mycket glada över.

Hoppas att ni har haft en härlig helg och är utvilad inför året som kommer.

Här på PosterGaraget tänker vi öka antalet leverantörer och även få upp antalet produkter från redan befintliga leverantörer. Har du något förslag på bilder eller leverantörer som du saknar är det bara att skicka över ett mail till tommy@postergaraget.com.

Ha en riktigt bra fortsättning och början på 2018!

Scooter

Lastbil

Outside the box

solförmörkelse

propeller

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: